S’inicia l’adequació amb una auditoria de la situació de partida de l’equip de treball. Es té en compte el disseny, la integració i l’aplicació de les millores reflectides a l’informe, sempre amb l’objectiu que l’equip de treball sigui segur.

Línies de vida

Permeten un accés i una execució del treball amb la màxima seguretat, ja sigui en un edifici o equip de treball, tant en vertical com en horitzontal.

Instal·lacions elèctriques

Instal·lem accessoris o aparells elèctrics de seguretat (parades d’emergència, comandaments bimanuals, detectors magnètics, cortines immaterials...).

Incorporem accessoris pneumàtics de seguretat (parades d’emergència, comandaments bimanuals, vàlvules de descàrrega ràpida...).

Instal·lacions pneumàtiques

Instal·lacions hidràuliques

Instal·lem accessoris com vàlvules de bloqueig, de buidat ràpid, de retorn automàtic...

Muntem resguards i, si cal, en fem a mida (protecció d’accés a zones amb risc d’atrapament), fixos o mòbils, per fer més segur l’equip de treball; instal·lem tancaments perimetrals estàndards o dissenyats a mida (amb portes basculants, corredores, finestres basculants...) i accessos (desenvolupament dels accessos a màquines, instal·lacions industrials...).

Muntatges mecànics

Retolació i senyalització

Identifiquem les funcions dels òrgans d’accionament dels equips de treball, combinant indicacions gràfiques amb textos explicatius, instruccions, processos de treball, normes de seguretat... És a dir, les obligacions i prohibicions que ha de tenir en compte l’operari per posar en funcionament l’equip de treball.

Contacte amb l'equip de Volter

938 511 959

660 651 572

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

Volter MIS-SL I c. Rusiñol, 44. 08560 Manlleu

Sistemes de seguretat i manteniment industrial

 Disseny i programació web by Badabadoc Comunicació